Opći uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na web stranicu grasevina.hr. Graševina Croatica omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranice grasevina.hr. Korištenjem bilo kojeg dijela grasevina.hr te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

 

Autorska prava

Graševina Croatica vam omogućava slobodno korištenje svih vlastitih sadržaja (tekstualni, vizualni i audio materijali) ukoliko se koristi u izvornom obliku.

Zadržavamo autorsko pravo na programerski kod. Neovlašteno korištenje programerskog koda, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice grasevina.hr i podložno je tužbi.

 

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Graševina Croatica zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na web stranici bez obaveze prethodne najave.

 

Linkovi na druge web stranice

Graševina Croatica sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje web stranice grasevina.hr koristite na vlastitu odgovornost i Graševina Croatica ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van stranice grasevina.hr isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Graševina Croatica ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

 

Izmjene uvjeta korištenja

Graševina Croatica zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.